Kapcsolat és ajánlatkérés

 

Megrendelés + információ + kapcsolat:

 

INTEREXTRA BT

1118 Budapest, Regős utca 7.

0614450145 vagy 06309325466

media @ clings.hu | www.clings.hu

 

 


A ClingZ-ről

A ClingZ, Inc. a Nekoosa Csoport tagja, magánkézben lévő vállalkozás, amelynek székhelye az  Amerikai Egyesült Államokban található.

A ClingZ Inc. a statikusan töltött magas minőségű fóliák világszerte elismert gyártója. Szabadalmaztatott elektromosan töltött polipropilén fólia termékeit 1998 óta gyártja és forgalmazza. Termékei partnereken és forgalmazókon keresztül elérhetőek Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ausztráliában, Indiában és Dél-Afrikában.

Széles választékot kínál fehér- és víztiszta kivitelben, ofszet, digitális (HP Indigo), UV széles formátumú nyomási technológiákhoz.  A ClingZ® fóliák elérhetőek standard és egyéni íves méretekben valamint standard és egyéni tekercsekben is. A ClingZ® széles körben alkalmazható a marketing, a reklámipar és a kereskedelem területén. A ClingZ® fóiák egyúttal újrahasznosíthatók is (kat.5.). A ClingZ Inc. magyarországi és közép-kelet-európai disztribútora az INTEREXTRA.


Ajánlatkérések

Alapanyagok nyomdák és ügynökségek részére

  • Ajánlatkérésében kérjük, hogy jelölje meg a kívánt termék típusát, a használni kívánt nyomdai technológiát, a méretét, mennyiségét, a tervezett határidőt.
  • A leggyorsabb határidővel komplett kereskedelmi ajánlatot teszünk, amely elfogadás esetén már megrendelésként is alkalmazható.
  • Ügynökségek ajánlatkéréseit is nagy érdeklődéssel várjuk.
  • A megrendelt alapanyagokat házhoz szállítjuk.
  • Nyugodtan írhat nekünk akkor is, ha csak tájékozódni kíván.

Nyomott termékek, projektek, kreatív kampányok

Kérésre a sztatikus fóliákat nyomott termékként, készre gyártva is ajánljuk és szállítjuk, professzionális gyártói partnereinkkel együttműködésben.

A rendelési folyamat majdnem olyan egyszerű, mint egy nyomtatás. Küldje el részünkre a nagy felbontású pdf anyagát és mi rövidesen megjelenünk a kész nyomatokkal. Voilá!

A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy Ön akár kisebb, akár nagyobb példányszámban tehessen megrendelést. Persze értelem szerint a kisebb példányszám magasabb árat is jelent.

A megnyomott ívek általában tetszőleges méretre vághatóak, a kész íveket Ön is stancolhatja, feldolgozhatja.

Alapanyagot kizárólag minősített ClingZ nyomdák nyomhatnak, hogy a varázslatos minőség mindig garantáltan a szállítás része legyen.

Kirakat/üveg/portál stb. dekorációhoz szélesformátumú (LFP) nyomatokat ajánlunk.

Viszonteladókkal, ügynökségekkel is szívesen együttműködünk, természetesen tiszteletben tartva a vevőkapcsolatokat.